Artikel

Uber-pressemøde efter ny taxilov: Vi bliver og kæmper

TV: Den nye taxilov er en "udfordring" for Uber, slog tjenestens talsmand fast på et pressemøde fredag. Ifølge talsmanden er aftalen et teknologisk tilbageskridt for Danmark, men Uber bliver i Danmark og kæmper videre. Se pressemødet her.

Kræver adgang til Altinget | Arbejdsmarked 2

Værdien af dagpenge rasler videre ned frem mod 2025

DEVALUERING: Gabet mellem job og dagpenge vokser fortsat. I 2025 vil kompensationsgraden være faldet til 64 procent, viser nye tal. Alvorlig trussel mod den danske model, mener a-kasserne. PRÆCISERET.

Kræver adgang til Altinget | Arbejdsmarked

Ole Birk lander bred taxi-aftale

AFTALE: Regeringen har sikret en aftale om ny taxi-lov, der liberaliserer taxibranchen, men uden umiddelbar plads til Uber. Ole Birk Olesen (LA) ville gerne være gået længere. Regeringen har ikke fået ret meget igennem, mener DF.

Kræver adgang til Altinget | Arbejdsmarked

Skuespillere giver dagpengesystem dumpekarakter

DRAMA: Dagpengesystemet fungerer ikke for 63 procent af de danske skuespillere, viser ny undersøgelse. Politikere arbejder på at gøre dagpengesystemet mere fleksibelt for folk med atypiske ansættelsesforhold.

Kræver adgang til Altinget | Arbejdsmarked

Vil regeringen forære 800 mio. til ledige med bind for øjnene?

ANALYSE: Beskæftigelsesministeriet tør ikke stå på mål for, at en jobpræmie vil få flere ledige i job. Alligevel er der bred opbakning til regeringens forslag. Forsinket KORA-analyse kan bliver en joker i forhandlingerne.

Kræver adgang til Altinget | Arbejdsmarked

I Aalborg kan ledige snart låne 50.000 til at starte egen virksomhed

EKSPERIMENT: Vi kan mobilisere skjulte ressourcer ved at møde ledige på deres drøm, lyder det fra Aalborg Kommune, som har fået grønt lys til at yde mikrolån til ledige, som vil springe ud som selvstændige. 

Kræver adgang til Altinget | Arbejdsmarked