DF jubler over pensionsløsning: Der er mange gaver i det

INTERVIEW: Dansk Folkeparti er særdeles tilfredse med tirsdagens aftale om tilbagetrækning. Partiet aflivede endegyldigt en højere pensionsalder og fik tilmed strammet vilkårene for flygtninge, fortæller finansordfører René Christensen.

Regeringen og DF valgte at udskyde dele af samspilsproblemet til efteråret. Der er afsat knap 2,4 milliarder kroner til at finde en løsning.
Regeringen og DF valgte at udskyde dele af samspilsproblemet til efteråret. Der er afsat knap 2,4 milliarder kroner til at finde en løsning.Foto: Mathias Bojesen/Scanpix
Kasper Kaasgaard

Det her er på frivilligt niveau, og der er mange gaver i det.

René Christensen (DF)
Finansordfører

Med muligheden for en engangsudbetaling tror jeg, at mange vil reflektere over det. Det kan så godt være, at de vælger at gå på pension alligevel.

René Christensen (DF)
Finansordfører

Som det eneste parti uden for regeringen trådte Dansk Folkeparti tirsdag eftermiddag ud gennem glasdørene i Finansministeriet.

Efter et uskønt forløb, hvor regeringen måtte trække sit forslag om at hæve pensionsalderen, fandt den til enighed med sit støtteparti om en række frivillige tiltag, der skal tilskynde pensionsmodne danskere til at tage en ekstra tørn.

Dansk Folkepartis finansordfører, René Christensen, var med hele vejen igennem og er særdeles tilfreds med resultatet.

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00