Henrik Dam ansætter særlig rådgiver

NAVNE: Beskæftigelsesminister Henrik Dam Kristensen (S) har ansat Michael Hedelund som sin særlige rådgiver.

Beskæftigelsesminister Henrik Dam Kristensen (S) har ansat Michael Hedelund som særlig rådgiver. Dam Kristensen overtog Beskæftigelsesministeriet efter Mette Frederiksen (S) i starten af oktober. 
Beskæftigelsesminister Henrik Dam Kristensen (S) har ansat Michael Hedelund som særlig rådgiver. Dam Kristensen overtog Beskæftigelsesministeriet efter Mette Frederiksen (S) i starten af oktober. Foto: Thit Andersen/Altinget.dk
Anne JustesenLine Jenvall

Michael Hedelund er ny særlig rådgiver for beskæftigelsesminister Henrik Dam Kristensen. 

"Jeg ser meget frem til mit nye job. Det er jo super spændende og et rigtig interessant område. Jeg glæder mig især til at arbejde tæt sammen med netop Henrik Dam, som jeg respekterer meget," siger Michael Hedelund til Altinget. 

Michael Hedelund kommer fra en stilling som politisk konsulent i Socialdemokraternes Analyse- og Informationsafdeling (AIA) og har tidligere arbejdet hos Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) og for Kristendemokraterne på Christiansborg. 

"Jeg har en stor erfaring med at arbejde bredt politisk fra mine tidligere ansættelser, og det er naturligvis noget, jeg kommer til at trække på i den nye stilling," siger Michael Hedelund.

Henrik Dam Kristensen blev ny beskæftigelsesminister ved regeringsrokaden i begyndelsen af oktober. Daværende justitsminister Karen Hækkerup (S) forlod regeringen til fordel for en post som direktør hos Landbrug & Fødevarer. Beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (S) rykkede over i Justitsministeriet, og Henrik Dam Kristensen indtrådte i regeringen som ny beskæftigelsesminister. 

Dokumentation

CV: Michael Hedelund 

Politisk konsulent
Socialdemokraterne
Maj 2014

Chefkonsulent
Dansk Ungdoms Fællesråd
Januar 2010-april 2014

Politisk konsulent
Dansk Ungdoms Fællesråd
Februar 2009-januar 2010 

Kommunikationskonsulent
Dansk Ungdoms Fællesråd
Maj 2008-januar 2009 

Politisk medarbejder
Kristeligt Folkeparti / Kristendemokraterne
1998-2005

Kilde: Linkedin


Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00