Mød det nye debatpanel på Altinget | Arbejdsmarked

DEBATPANEL: Et nyt hold debattører er klar til at komme med nye og spændende indspark om alt det, der rører sig på det danske arbejdsmarked. Mød panelets nye deltagere her.
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:

Det nye debatpanel består af fem personer med hver deres viden om det danske arbejdsmarked. De skal i de kommende måneder danne rammerne om en skarp og nuanceret debat på Altinget | Arbejdsmarked. I en tid hvor valget nærmer sig, og emner som efterlønsreform og høje arbejdsløshedstal står højt på dagsordenen, er der nok at tage fat på for det nye debatpanel.

Læs mere om panelets deltagere her:

Bent Greve, professor i samfundsvidenskab på RUC
Den 57-årige professor fra Roskilde Universitet har beskæftiget sig med en bred vifte af emner inden for samfundsvidenskaben heriblandt arbejdsmarkedpolitik. I den forbindelse har han skrevet adskillige bøger om emnet. Samtidig er han et ud af 19 medlemmer i Skatterådet.

Bo Rosschou, formand for Malernes Fagforening i Storkøbenhavn
I 2008 blev Bo Rosschou formand for Malernes Fagforening i Storkøbenhavn, men lige siden Bo Rosschou var lærling, har han været fagligt engageret. Han er også engageret i Byggefagenes Samvirke i Storkøbenhavn, hvor han er formand for organisationsudvalget. Hans fokus har især været på bekæmpelse af social dumping i byggeriet.

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00