Bekendtgørelse om statsrefusion og tilskud

Folketinget har netop vedtaget lovforslag L 111 om kontantydelse. Lov om kontantydelse træder i kraft den 1. marts 2015.
I overensstemmelse med forudsætningerne i lovforslaget foreslås i bekendtgørelsens § 1, som nr. 22 fastsat, at reglerne i af bekendtgørelse om statsrefusion og tilskud samt regnskabsaflæggelse og refusion på visse områder inden for Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forholds, Beskæftigelsesministeriet, Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter og Undervisningsministeriets ressortområder skal gælde for refusion efter loven. Refusionen vil være til disposition for kommunerne den sidste bankdag inden den 16. i hver af kvartalets måneder, jf. nyt nr. 9 i § 57, stk. 6.
Tilbud efter kapitel 13 e i lov om en aktiv beskæftigelsesindsats til personer med ret til kontant-ydelse er tilføjet i § 35, stk. 1 og 2.
Herudover foretages konsekvensrettelser (ændrede paragrafhenvisninger) i § 35, stk. 1 og 3, § 47, stk. 1 og 3, samt § 57, stk. 2, nr. 9, som følge af lov nr. 1364 af 23. december 2014 (Reform af beskæftigelsesindsatsen, et fælles og intensiveret kontaktforløb, uddannelsesløft, styrket rådighed og målretning af virksomhedsrettede tilbud m.v.). Der er ikke foretaget indholdsmæssige ændringer i bekendtgørelsen.

Myndighed: Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold
Type: Bekendtgørelser
Høringsfrist: 26-03-2015
Status: Igang


Dette indhold er leveret automatisk via RSS uden ansvar for Altinget