To bekendtgørelser om hjemmehjælp

Vedhæftet sendes i elektronisk form bekendtgørelse om betaling for generelle tilbud og for tilbud om personlig og praktisk hjælp m.v. efter servicelovens §§ 79, 83 og 84 og bekendtgørelse om kvalitetsstandarder for hjemmehjælp, rehabiliteringsforløb og træning efter servicelovens §§ 83, 83 a og 86 som relaterer sig til forslag til lov om ændring af lov om social service (Rehabiliteringsforløb og hjemmehjælp m.v.) (L25).
Bekendtgørelse om betaling for generelle tilbud og for tilbud om personlig og praktisk hjælp m.v. efter servicelovens §§ 79, 83 og 84 er ændret, da kommunalbestyrelsen efter L 25 ikke længere kan opkræve betaling for personaleomkostninger for midlertidig hjælp efter § 83, stk. 1, nr. 1 og 2. 
I bekendtgørelse om kvalitetsstandarder for hjemmehjælp, rehabiliteringsforløb og træning efter servicelovens §§ 83, 83 a og 86 omfattes rehabiliteringsforløb efter L 25 af kommunalbestyrelsens forpligtelse til mindst én gang årligt at udarbejde en kvalitetsstandard for personlig og praktisk hjælp m.v. og træning.
Bekendtgørelsernes ikrafttræden er betinget af vedtagelse af forslag til lov om ændring af lov om social service (Rehabiliteringsforløb og hjemmehjælp m.v.) (L25). 
For overskuelighedens skyld sendes høring af bekendtgørelserne med ændringsmarkering i de gældende bekendtgørelser nr. 343 af 26. marts 2013 og nr. 342 af 26. marts 2013.

Myndighed: Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold
Type: Bekendtgørelser
Høringsfrist: 10-12-2014
Status: Arkiv


Dette indhold er leveret automatisk via RSS uden ansvar for Altinget