Bekendtgørelse om fritagelse for tilslutning til og betaling for fælles programforsyning i fællesantenneanlæg

Folketinget forventes ultimo maj 2016 at vedtage lovforslag nr. L 138 om ændring af radio- og fjernsynsloven, lov om leje og lov om leje af almene boliger (frit valg af tv-distributør, distribution af digital radio mv.). Ændringerne forventes at træde i kraft d. 1. juli 2016, idet der dog er fastsat visse overgangsbestemmelser.
Det betyder, at den tilhørende bekendtgørelse også skal træde i kraft d. 1. juli 2016 (med samme overgangsbestemmelser som for lovforslaget).

Kulturministeriet skal derfor allerede nu anmode om eventuelle bemærkninger til vedlagte udkast bekendtgørelse om fritagelse for tilslutning til og betaling for fælles programforsyning i fællesantenneanlæg, jf. det i L 138 indeholdte forslag til ny § 6 a, stk. 7, i radio- og fjernsynsloven, hvorefter kulturministeren kan fastsætte nærmere regler om fritagelse for tilslutning til og betaling for fælles programforsyning, jf. de foreslåede nye bestemmelser i § 6 a, stk. 1-6 og § 7 b. For en ordens skyld bemærkes, at udkastet til bekendtgørelse er baseret på det foreliggende lovforslag og således ikke foruddiskonterer eventuelle kommende ændringsforslag.

Myndighed: Kulturministeriet
Type: Bekendtgørelser
Høringsfrist: 13-05-2016
Status: Igang


Dette indhold er leveret automatisk via RSS uden ansvar for Altinget