Høring over udkast til bekendtgørelse om lønpolitik og aflønning i pengeinstitutter, realkreditinstitutter, fondsmæglerselskaber, investeringsforvaltningsselskaber, finansielle holdingvirksomheder og investeringsforeninger

Finanstilsynet har i dag sendt udkast til bekendtgørelse om lønpolitik og aflønning i pengeinstitutter, realkreditinstitutter, fondsmæglerselskaber, investeringsforvaltningsselskaber, finansielle holdingvirksomheder og investeringsforeninger i høring. Hele udkastet kan downloades nedenstående.

 

Udkastet til bekendtgørelse er en ændring af bekendtgørelse nr. 818 af 27. juni 2014 om lønpolitik og oplysningsforpligtelser om aflønning i finansielle virksomheder, finansielle holdingvirksomheder og forsikringsholdingvirksomheder. Det dertilhørende bilag beskriver ændringerne, som bl.a. vedrører anvendelsesområdet, regler om aflønning i koncernforbundne virksomheder, lempelse af bestemmelsen om bødestraf m.fl.

 

Udkastet er desuden sendt i høring hos en række organisationer.

 

Finanstilsynet skal anmode om eventuelle bemærkninger til udkastet senest tirsdag den 15. november 2016.

 

Bemærkninger kan sendes pr. e-mail på [email protected] og [email protected] eller pr. post til Finanstilsynet, Århusgade 110, 2100 København Ø, Att.: Sandra Jakobsen og Rigmor Ansdal.

 

Bekendtgørelsen forventes at træde i kraft den 1. januar 2017

 

Kontaktperson: Sandra Jakobsen

Direkte tlf.nr.: 33 55 82 50

 

Eventuelle høringssvar offentliggør Finanstilsynet her på Høringsportalen.

Myndighed: Finanstilsynet
Type: Bekendtgørelser
Høringsfrist: 15-11-2016
Status: Igang


Dette indhold er leveret automatisk via RSS uden ansvar for Altinget