Lovforslag om ændring af VE-loven (Midlertidig suspension af støtteordninger og indsættelse af loft for støtte til visse anlæg)

Energistyrelsen sender hermed udkast til lovforslag om ændring af lov om fremme af vedvarende energi (Midlertidig suspension af støtteordninger og indsættelse af loft for støtte til visse anlæg) i høring.

Ændringerne vedrørende midlertidig suspension af støtteordninger og indsættelse af loft for støtte til visse anlæg indgår i lovforslaget om ændring af lov om fremme af vedvarende energi (Kommunal indsigelsesret, udvidelse af køberetsordningen og den grønne ordning, pristillæg og afregningsvilkår for havvindmølleparkerne Vesterhav Syd, Vesterhav Nord og Kriegers Flak samt midlertidig suspension af støtteordninger og indsættelse af loft for støtte til visse anlæg m.v.) De andre dele af lovforslaget har allerede været i ekstern høring.

 Høringssvar til lovforslaget kan fremsendes pr. e-mail til [email protected] med kopi til [email protected] senest onsdag den 23. november 2016, kl. 12.

Myndighed: Energistyrelsen
Type: Lovforslag
Høringsfrist: 23-11-2016
Status: Igang


Dette indhold er leveret automatisk via RSS uden ansvar for Altinget