Nyeste svar

Her kan du læse udvalgte svar fra regeringen til Folketinget

Lund Poulsen: Fejl i varsling af kontanthjælpsloftet er uacceptable

SVAR:

Beskæftigelsesministeren afviser at gå ind i en konkret sag, som Josephine Fock (EL) spørger til. Han kalder dog udsendelse af forkerte breve, forvirrende beskeder i forbindelse med implementeringen af kontanthjælpsloftet og 225-timersreglen for "ærgerlige og uacceptable".

Lund Poulsen: Ingen planer om at sænke unges kontanthjælp

SVAR:

Regeringen har ingen planer om at sætte aktivitetsparate unge 25-29-årige uddannelseshjælps- og kontanthjælpsmodtagere ned i ydelse, skriver beskæftigelsesministeren i et kort svar til Socialdemokratiets Leif Lahn (S).

Lund Poulsen oversender forligsoversigt

SVAR:

På spørgsmål fra Leif Lahn (S) om, hvorvidt pensionsalderen er forligsbelagt, henviser ministeren til en oversigt over alle gældende forlig.

Lund Poulsen: For tidligt at opgøre effekter af kontanthjlæpsloftet

SVAR:

Der er endnu ikke foretaget en effektanalyse af kontanthjælpsloftet og 225-timersreglen, oplyser beskæftigelsesministeren til SF's Karsten Hønge. Ministeren kan derfor ikke oplyse, hvor stor en del af faldet i antallet af kontanthjælpsmodtagere, der kan tilskrives regeringens tiltag.

Lund Poulsen: Fuldtidspersoner kan ikke opgøres

SVAR:

Det er ikke muligt at opgøre, hvilken forsørgelsesstatus de 5.200 fuldtidspersoner, der er kommet i arbejde, har efter, at de har forladt kontanthjælpssystemet. Sådan lyder de fra beskæftigelsesministeren i et svar til Enhedslistens Finn Sørensen.