Seneste artikler

Riisager: Unge skal ikke uddanne sig for statens skyld

INTERVIEW: Undervisningsministeren vil gøre op med ”konkurrencestats-tankegangen" om, at unge får en uddannelse for statens skyld. Vi skal blive bedre til at fokusere på de unges ønsker, påpeger hun.

NGO'er tæt på ligestilling i bestyrelserne

LEDELSE: 42 procent af bestyrelsesmedlemmerne i de danske NGO’er, der arbejder internationalt med udvikling og nødhjælp, er kvinder. Det er langt højere end i erhvervslivet og skyldes blandt andet, at posterne er mindre prestigefyldte, siger forsker. NGO'ernes direktører er i overvejende grad mænd. (Artiklen præciseret)

Elberth: Vi skal frygte Trumps tweets

SOCIALE MEDIER: Donald Trumps vej til præsidentembedet er brolagt med tweets, men han bliver nødt til at lægge stilen om på de sociale medier, når han tiltræder. Sådan lyder vurderingen fra digital ekspert Benjamin Rud Elberth.

Elberth: Facebook-kongen Løkke når vigtig milepæl

TV: Løkke når snart 200.000 "likes" på Facebook. Det er vigtigt for statsministeren, for platformen kan bruges taktisk. Politikeres brug af det sociale medie kan dog også udgøre et demokratisk problem, vurderer digital ekspert Benjamin Rud Elberth. 

Fond kræver penge tilbage efter CBS-sag

KRAV: Promilleafgiftsfonden besluttede torsdag at kræve 406.000 kroner tilbagebetalt fra Bæredygtigt Landbrug. Pengene blev brugt på den omstridte CBS-rapport om dansk landbrugs rammevilkår.

Vistisen forlader budget-udvalg efter MELD-sag

ROKADE: Dansk Folkepartis leder i Europa-Parlamentet skifter sine poster i institutionens budgetudvalg ud med andre opgaver. Han har ikke troværdighed til at forsætte, siger han. Også andre parlamentarikere skifter udvalg.