Seneste artikler

Antallet af MRSA-smittede svin eksploderer

STIGNING: 88 procent af de danske svinebesætninger er smittet med MRSA-bakterier. Det får fødevareminister Esben Lunde Larsen til at lave to initiativer. Radikale savner dog stadig vilje fra ministeren.

Boligkø: Har ventet på ønskebolig i 44 år

VENTELISTER: Man kan vente i årtier uden at få tilbudt sin ønskebolig hos de almene boligselskaber. AAB-direktør opfordrer boligsøgende til at være fleksible og søge bredt.

Dansk Folkeparti får dom for æreskrænkelse

BØDE: Landsretten har dømt Dansk Folkeparti for at have brudt injurieloven, da partiet indrykkede en avisannonce, som bandt knap 700 kommende statsborgere sammen med terrorisme.

Ole Birk: PostNord skal ikke på finansloven

POST: Den danske del af PostNord er i en alvorlig situation, lyder det fra transportminister Ole Birk Olesen. Men han afviser, at selskabet skal på finansloven.

Pia Kjærsgaard fylder 70: Vælgeren der blev politiker

PORTRÆT: I dag fylder Pia Kjærsgaard 70 år. Hun er gået fra at være den, de andre ikke ville tale med, til at blive en af de helt store stemmeslugere. Og så er hun den første kvindelige formand for Folketinget.

Regeringen vil indføre zoneforbud for bandekriminelle

BANDEPAKKE: Som led i bandepakken vil regeringen skærpe straffen for dømte rockere og bandemedlemmer, så de ikke kan opholde sig i kommuner, hvor de har begået kriminalitet. DF bakker op om forslaget.