Seneste artikler

Riisager: Ingen vej udenom de nationale test

TEST: Elever er forpligtede til at tage de nationale test, skriver undervisningsministeren i et svar til Alternativet. Testene sikrer, at folkeskolen ”udvikler sig i den rigtige retning,” forklarer hun.

Voldsstraffe hævet med lang forsinkelse

STRAFFELOV: Det tog mere end ti år, før voldsstraffene blev hævet med den tredjedel, politikerne besluttede tilbage i 2002. Straffen for den allergroveste vold er overhovedet ikke steget siden 2001.

Stor interesse for at træne til EU’s ansættelsesprøve

OPTAGELSE: Det er strømmet ind med tilmeldinger til et nyt træningsforløb, der skal forberede danske akademikere på at bestå optagelsesprøven til faste stillinger i EU. Altinget har talt med tre af de håbefulde deltagere.

Overblik: Her taler politikerne 1. maj

OVERBLIK: Se, hvor Mette Frederiksen, Pia Olsen Dyhr, Pernille Skipper og andre politikere taler ved arrangementer rundt omkring i landet på arbejdernes internationale kampdag, 1. maj.

Redaktør om sammenbrud: Nu ligger bolden hos regeringen

TV: Forhandlinger mellem de praktiserende læger og regionerne er fredag brudt sammen. Konsekvensen kan blive en konflikt som i 2013, hvor man i yderste konsekvens selv skulle betale for at gå til lægen. Ole Toft, Altingets sundhedsredaktør, vurderer situationen.

Regeringen varsler økonomisk indgreb over for læger

SAMMENBRUD: En ny lov skal fortsætte udgiftsloftet for de praktiserende læger. Det siger sundhedsministeren efter sammenbrud i overenskomstforhandlingerne. Det er gift for fremtidige forhandlinger, mener lægeformand.

Prøv quizzen: Har du fulgt med?

QUIZ: Hvem stod bag et fakenews-stunt med Kristian Thulesen Dahl? Prøv Altingets quiz og se, hvor godt du har fulgt med i ugen, der gik i dansk politik.