Seneste artikler

Diplomat fyret: Ville ikke flytte til Mali

UBESAT: For første gang i 20 år har Udenrigsministeriet været nødsaget til at afskedige en medarbejder som følge af Udenrigstjenestens forflyttelsespligt. Den ansatte ville ikke rykke til Mali eller Bangladesh.

Kommuner går sammen om at få udsatte i arbejde

SOCIAL INVESTERING: En kreds af kommuner, fonde og lokale virksomheder går sammen i nyt projekt for at få udsatte i arbejde. Erhvervsminister Brian Mikkelsen ser store perspektiver i projektet.

18 procent overvejer at stemme SF

ANALYSE: SF's vælgerpotentiale er tre gange så stort som partiets nuværende opbakning i meningsmålingerne. 41 procent af Alternativets vælgere har SF blandt de partier, de overvejer at stemme på ved næste valg.

Olsen Dyhr beklagede nødbremse-koks i åbningstale

LANDSMØDE: Ikke et ord om Cekic, da Pia Olsen Dyhr beklagede hele nødbremse-forløbet i sin åbningstale, der stod i globaliseringens tegn og angreb de højrenationalistiske bølger til glæde for baglandet.

Serdal Benli: Özlem Cekic tager helt fejl

INTERVIEW: SF’s integrations- og flygtningepolitik har ikke foretaget en højredrejning. Det mener Serdal Benli, der er ny spidskandidat i Københavns Omegns Storkreds efter Holger K. Nielsen. Han bruger hellere ordet klassekamp.