Anmeldelse

Anmeldelse: Hvordan får vi flere til at lege med?

ANMELDELSE: Der er ingen mangel på unge, som vil tage del i samfundet, konstaterer Bertel Haarder i sin anmeldelse af bogen De engagerede. Men han savner et ungt bud på, hvordan vi kan rense ud i den forurenede debat. 

Per Stig Møller: Lykketoft pynter på sin rolle i ny bog om FN-job

ANMELDELSE: Mogens Lykketoft gjorde sit for at værne om FN i sit embede som formand for FN's generalforsamling. Denne indsats bliver beskrevet godt i bogen I verdens tjeneste, som dog også overvurderer betydningen af embedet, skriver Per Stig Møller.

Ny Kristian Jensen-bog er optimistisk og visionær

ANMELDELSE: Udenrigsminister Kristian Jensens bog "I Danmarks tjeneste" er en ideologisk interessant og visionær bog, der først og fremmest er et passioneret forsvar for fremtiden og troen på Vestens værdier, skriver Mikkel Vedby Rasmussen.

Mimi Jakobsen-bog mangler politisk passion

ANMELDELSE: Mimi Jakobsens selvbiografi Vendepunkter er fortællingen om en hårdt kæmpet politisk karriere med en masse afsavn. Men som læser savner man fortællingen om passionen og de resultater, der gjorde det hele værd.

Boganmeldelse: Mette F. i kamp med sin egen skygge

BØGER: Ny biografi om Mette Frederiksen viser en politiker, der på vigtige områder fremstår som en negation af sin egen yngre udgave. Men trods enorme herresving kan S-lederen med en vis ret hævde en rød tråd i sin politik, skriver Erik Holstein i sin anmeldelse.