Liberale brøl

Cordua: LA-kvinder kom bedst fra start

KLUMME: Liberal Alliances indtræden i de voksnes rækker, med ministerposter og kamelslugning, er ikke forløbet helt omkostningsfrit. Dog har to af partiets kvindelige ministre gjort det godt.

Cordua: Diskvalificerede Støjberg lige sig selv som ny V-formand?

KLUMME: Inger Støjbergs kage-fejring af udlændingestramning nr. 50 var perfekt timet til at opnå maksimal opmærksomhed. Den kom, da Christiansborg kørte på dampene i sagen om transportminister Ole Birk Olesen – men det er formentlig ikke alle venstrefolk, der kan se statsmandsattituden i at juble over flygtninges ulykke.

Cordua: Har DF erklæret regeringen total krig?

KLUMME: Det elendige forhold mellem VLAK-regeringen og dets støtteparti, Dansk Folkeparti, nåede nye højder op mod regeringens 100 dages jubilæum i denne uge. Men hvad vil DF egentlig?

Cordua: Giver det blå projekt efterhånden mening?

KLUMME: Det står klart, at regeringens ønske om reformer ikke er en levedygtig blå politik, skriver Jarl Cordua. Ikke så længe Kristian Thulesen Dahl er optaget af en strategi, der handler om at få størst mulig vælgeropbakning.

Cordua: Har Alternativets fest toppet?

KLUMME: Det er påfaldende, hvordan tonen har ændret sig hos Alternativet. Engang var den festlig, glad og positiv. Nu er tonen blevet dyster og pessimistisk – ikke mindst fra partistifteren selv, skriver Jarl Cordua.