Liberale brøl

Cordua: Gør Radikale relevant igen

KLUMME: Når Radikale i en ny kampagne taler Venstres Kristian Jensen op, cementerer det så hans mulighed for at blive statsminister – eller er den radikale omfavnelse i stedet et regulært dødskys, funderer Jarl Cordua.

Cordua: Klunte Lunde

KLUMME: Sagen om en lækket lydoptagelse af miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen (V) er et missil mod den nødvendige fortrolighed og tillid, der bør være mellem ministeren og hans embedsmænd, skriver Jarl Cordua.

Cordua: Der ÜBERgang

KLUMME: Med lukningen af "samkørselsselskabet" Uber har Ole Birk Olesen og LA fået en alvorlig ridse i den liberale lak. Men er Uber helt død, eller der nærmere tale om en overgang, end selskabets regulære undergang?

Cordua: LA-kvinder kom bedst fra start

KLUMME: Liberal Alliances indtræden i de voksnes rækker, med ministerposter og kamelslugning, er ikke forløbet helt omkostningsfrit. Dog har to af partiets kvindelige ministre gjort det godt.

Cordua: Diskvalificerede Støjberg lige sig selv som ny V-formand?

KLUMME: Inger Støjbergs kage-fejring af udlændingestramning nr. 50 var perfekt timet til at opnå maksimal opmærksomhed. Den kom, da Christiansborg kørte på dampene i sagen om transportminister Ole Birk Olesen – men det er formentlig ikke alle venstrefolk, der kan se statsmandsattituden i at juble over flygtninges ulykke.

Cordua: Har DF erklæret regeringen total krig?

KLUMME: Det elendige forhold mellem VLAK-regeringen og dets støtteparti, Dansk Folkeparti, nåede nye højder op mod regeringens 100 dages jubilæum i denne uge. Men hvad vil DF egentlig?

Cordua: Giver det blå projekt efterhånden mening?

KLUMME: Det står klart, at regeringens ønske om reformer ikke er en levedygtig blå politik, skriver Jarl Cordua. Ikke så længe Kristian Thulesen Dahl er optaget af en strategi, der handler om at få størst mulig vælgeropbakning.