Liberale brøl

Cordua: Giver det blå projekt efterhånden mening?

KLUMME: Det står klart, at regeringens ønske om reformer ikke er en levedygtig blå politik, skriver Jarl Cordua. Ikke så længe Kristian Thulesen Dahl er optaget af en strategi, der handler om at få størst mulig vælgeropbakning.

Cordua: Har Alternativets fest toppet?

KLUMME: Det er påfaldende, hvordan tonen har ændret sig hos Alternativet. Engang var den festlig, glad og positiv. Nu er tonen blevet dyster og pessimistisk – ikke mindst fra partistifteren selv, skriver Jarl Cordua.

Cordua: Et svært nytår for regeringens reformplaner

KLUMME: Det ser svært ud for regeringen at få sine reformer og skattelettelser igennem i Folketinget. Men måske statsøkonomiens 'overholdbarhed' kunne rumme en løsning, funderer Jarl Cordua.

Cordua: Året, der gik i rød blok

KLUMME: Mette Frederiksen har styr på sine tropper. Nicolai Wammens magt svinder ind, SF genopbygger, og Alternativet oplever sin første modvind. Jarl Cordua ser på 2016 i rød blok.

Cordua: Året, der gik i blå blok

KLUMME: Lars Løkke ligger fortsat underdrejet, og Dansk Folkeparti har taget flere dybe slag i det politiske år. Samtidig har den nye regering været en vitaminindsprøjtning for både LA og K, skriver Jarl Cordua.

Cordua: DF-magi og endnu en folkeafstemning om Europol?

KLUMME: Dansk Folkeparti benægter fakta og opfinder en fiktiv politisk gråzone, hvor man vælger ikke at anerkende, at valget står mellem en Europol-aftale og grænsekontrol. Det er ren politisk trolddomskunst, mener Jarl Cordua.