Obamas Amerika – forandret eller fortvivlet?

USA: Altinget | USA vil i en artikel-serie i denne uge forsøge at give et indblik i, hvordan det går med de politiske områder, som Obama under valgkampen lovede at forandre.
Foto: Altinget.dk
Han blev valgt på løftet om at forandre Amerika. Den økonomiske krise skulle vendes, de mange amerikanere, der havde mistet jobbet, skulle tilbage i arbejde. Der skulle gennemføres en sundhedsreform, der ville hjælpe de mange millioner, der ikke er forsikret. Og i forhold til omverdenen skulle der føres en politik, der lå langt fra den, som George W. Bush havde ført. Men er det lykkedes Barack Obama at forandre Amerika, sådan som han lovede det?

De kommende dages artikler vil Altinget | USA forsøge at give et indblik i, hvordan det går med de politiske områder, som Obama under valgkampen lovede at forandre. Fra larmende New York City til det hårdt prøvede Detroit. Byer i det Amerika, som Obama ville forandre. Fyldt med amerikanere, der var med til at stemme på ham, netop af den grund. Og som i 2012 skal stemme på ham igen, hvis hans ophold i Det Hvide Hus skal vare længere end fire år.

Du kan læse artikelserien på Altinget | USA.
Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00