Amin Jensen stiller op til kommunalvalget

KV17: Entertainer og operasanger Amin Jensen stiller op for Nationalpartiet til det kommende kommunalvalg. 

Amin Jensen vil kæmpe for, at alle borgere får en lovlig og retfærdig behandling fra kommunens side, udtaler han i en pressemeddelelse. 
Amin Jensen vil kæmpe for, at alle borgere får en lovlig og retfærdig behandling fra kommunens side, udtaler han i en pressemeddelelse. Foto: /ritzau/Per Folkver
Emil Dyrby

Bor man i Hvidovre Kommune, vil man til kommunalvalget i november kunne sætte sit kryds ved entertainer og operasanger Amin Jensen. Han stiller nemlig op for Nationalpartiet. 

Det skriver Amin Jensen i en pressemeddelelse på Facebook. 

Jensen vil ifølge pressemeddelelsen slå et slag for kulturpolitikken i Hvidovre. 

"Jeg så gerne, at Hvidovre kommune fik sin egen festuge, sin egen operafestival og en revy og i den grad få Hvidovre på landkortet for noget positivt." 

Jeg så gerne, at Hvidovre kommune fik sin egen festuge, sin egen operafestival og en revy og i den grad få Hvidovre på landkortet for noget positivt.

Amin Jensen
Kandidat til kommunalvalget, Nationalpartiet

Det er dog ikke kun kulturpolitikken, der har fået ham i politisk lune. En verserende sag mellem ham og Hvidovre Kommune om et lysende reklameskilt, opstillet af ham selv på hans ejendom, fik Amin Jensen til at skrive et åbent brev til Hvidovre Kommune, hvor han blandt andet kaldte Hvidovre Kommunes adfærd i sagen for ulovlig. 

Amin Jensen vil gøre op med kommunens behandling af borgere: 

”Jeg vil kæmpe for, at alle borgere får en lovlig og retfærdig behandling fra kommunens side og en konsekvens, hvis ikke det sker. Den stemme vil jeg rejse," siger han ifølge pressemeddelelsen.

Kashif Ahmad, formand for Nationalpartiet, ser frem til det kommende samarbejde med Amin Jensen.

"Vi er glade og stolte over, at Amin Jensen har valgt at stille op for os, og jeg glæder mig til vores videre samarbejde her i Hvidovre kommune. Han er et kreativt friskt pust, som er yderst tiltrængt i det politiske landskab i Hvidovre", siger han ifølge pressemeddelelsen.

Kashif Ahmad er selv byrådsmedlem og spidskandidat for Nationalpartiet i Hvidovre Kommune.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00