Bendt Bendtsen spidskandidat igen

PARLAMENTSVALG: Det Konservative Folkeparti har på deres landsråd genvalgt Bendt Bendtsen som spidskandidat til Europa-Parlamentsvalget.
Bendt Bendtsen håber, der efter europaparlamentsvalget vil være flere danske parlamentarikere i den konservative EPP-gruppe, hvor han sidder i Europa-Parlamentet.
Bendt Bendtsen håber, der efter europaparlamentsvalget vil være flere danske parlamentarikere i den konservative EPP-gruppe, hvor han sidder i Europa-Parlamentet.Foto: Rasmus Flindt Pedersen/ PR-foto Konservative
Sara Fleckner Vilstrup
Nuværende europaparlamentariker Bendt Bendtsen skal igen stå i spidsen for det hold af kandidater, som Det Konservative Folkeparti opstiller til forårets valg til Europa-Parlamentet. Han er partiets eneste nuværende medlem af parlamentet.

"Danmark har været medlem af EU i 40 år. Debatten om EU er præget af, om man enten er for eller imod. Der mangler et større perspektiv. Angela Merkel sagde under den tyske valgkamp, at et stærkt Europa er nødvendigt for et stærkt Tyskland. Det gælder også for Danmark," sagde han på landsrådet.

Nummer to på listen er Josefine Kofoed Christiansen, der er politisk analytiker hos Gunbak samt politisk assistent hos Det Konservative Folkeparti 2011-2013.

Tove Videbæk, tidligere folketingspolitiker og nuværende medlem af byrådet i Ikast-Brande, er opstillet som nummer tre på listen. Placeret som nummer fire er Nichlas Vind, der er Konservativ Ungdoms kandidat.

Herefter er listen som følger:

Debatten om EU er præget af, om man enten er for eller imod. Der mangler et større perspektiv.

Bendt Bendtsen
Europaparlamentariker, Det Konservative Folkeparti

5. Christian Wedell-Neergaard - Godsejer, tidligere folketingsmedlem for partiet  
6. Morten Thiesen  
7. Julie Broe - Læge Bisbebjerg Hospital
8. Catja Gaebel - Projekt koordinator for Det Norske Veritas
9. Anders Stoltenberg - Advokat og partner hos Moltke-Leth
10. Mette-Katrine Ejby Buch - medlem af Borgerrepræsentationen i København, og selvstændig konsulent og partner i Garde Inc.

Listen blev valgt af et enstemmigt landsråd. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Bendt Bendtsen

Formand for Synergi, fhv. minister, partiformand, MF, MEP og byrådsmedlem (K), leder af Altingets maritime netværk
HH-enkeltfag i regnskab og driftsøkonomi (Tietgenskolen i Odense 1988), politibetjent (Politiskolen 1978)









0:000:00