Claus Hjort ansætter endnu en spindoktor

SPIN-NYT: Finansminister Claus Hjort Frederiksen har ansat Lisbeth Mikkelsen som sin anden særlige rådgiver.

Foto: Simon Læssøe/Scanpix
Cecilie Gormsen

Claus Hjort Frederiksen (V) har fået endnu en særlig rådgiver, og det er Lisbeth Mikkelsen, som er blevet ansat i Finansministeriet.

Lisbeth Mikkelsen kommer fra en stilling som senior consultant i kommunikationsbureauet Radius Kommunikation. Hun er uddannet cand.merc i marketing og kommunikation fra CBS og har i en årrække arbejdet som rådgiver i kommunikationsbureauet KristiansenUlveman og siden Kristiansen+Partners. Derudover har hun tidligere været ansat i Venstres pressetjeneste.

Claus Hjort Frederiksen er en af de tre ministre i Løkkes regering, som har mulighed for at ansætte to særlige rådgivere, og han har allerede Søren Møller Andersen til at rådgive sig. Medlemmer af regeringens magtfulde koordinationsudvalg kan nemlig ansætte to rådgivere, og medlemmerne tæller ud over finansministeren statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) og udenrigsminister Kristian Jensen (V). Det er dog kun Kristian Jensen, som indtil nu har benyttet sig af muligheden for to særlige rådgivere.

Lisbeth Mikkelsens tidligere arbejdsgiver Radius Kommunikation kalder Claus Hjort Frederiksen en heldig mand. 

"Claus Hjort er en heldig mand. Lisbeth Mikkelsen har en fin, fin næse for politisk kommunikation. Og så har hun værdier og hjerte på rette sted," siger Asbjørn Haugstrup, der er administrerende direktør for Radius.

Lisbeth Mikkelsen starter i Finansministeriet 19. oktober, hvor hun sammen med særlig rådgiver Søren Møller Andersen skal rådgive ministeren.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion










0:000:00