Om  
David Rehling

Dødsfald: Fhv. DN-direktør, debattør David Rehling (72)

Fhv. direktør for Danmarks Naturfredningsforening David Rehling er afgået ved døden, 72 år gammel. Han var de senere år journalist ved Information.

I løbet af sit 12-årige virke som direktør for Danmarks Naturfredningsforening formåede David Rehling at øge den folkelige tilslutning til foreningen og fremme den miljøpolitiske dagsorden.
I løbet af sit 12-årige virke som direktør for Danmarks Naturfredningsforening formåede David Rehling at øge den folkelige tilslutning til foreningen og fremme den miljøpolitiske dagsorden.Foto: Poul Ainow/Ritzau Scanpix
Redaktionen

David Rehling døde efter kort tids sygdom.

Det skriver Dagbladet Information

David Rehling blev født i maj 1949 i Dragør. 

Han studerede jura på universitetet, hvor han sideløbende var aktiv i studenterpolitik gennem Moderate Studenter og engagerede sig i mange bestyrelser og beslutningsorganer.

I 1971 startede han som journalist på Information, hvor han ad flere omgange var som skribent og ledende stemme og debattør. 

Siden blev han ansat som embedsmand i Justitsministeriet, hvor han lærte centraladministrationen at kende. Senere flyttede han til Miljøministeriet, hvor han var fra 1975-1984.  

Sit gennembrud i offentligheden fik David Rehling umiddelbart efter som direktør for Danmarks Naturfredningsforening, hvor han blev ansat i 1984. 

Fra 1987 til 1996 var han tillige vicepræsident for Det Europæiske Miljøsekretariat.

Rehling vendte siden tilbage til Information i 1996, hvor han blev frem til sin død.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

David Rehling

Lederskribent, journalist, Information, fhv. direktør, Danmarks Naturfredningsforening (1986-95)
cand.jur. (Københavns Uni. 1975), journalist (åben uddannelse, Aarhus 1996)

0:000:00