Debat

Hvad mener du? Kommunalreformen fylder 10 år – er det gået godt eller skidt?

DIN DEBAT: I anledning af tiåret for kommunalreformen vil Altinget gerne høre din mening om en af de største reformer af den danske offentlige sektor nogensinde.

Har du en mening om den store kommunalreform, der snart fylder 10 år – så skriv til Altinget. 
Har du en mening om den store kommunalreform, der snart fylder 10 år – så skriv til Altinget. Foto: Colourbox
Søren Kristiansen Jacobsen Damm
GDPRDeleted
Vis mere
Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning. Alle indlæg hos Altinget skal overholde de presseetiske regler.

Beriget med ti års bagklogskab benytter Altinget det nært forstående tiårs jubilæum for kommunalreformens ikrafttræden til at kaste et kritisk blik på efterdønningerne af reformen.

Men kommunalreformen handler i høj grad ikke blot om den store omlægning af den offentlige sektor, men først og fremmest borgerne der direkte og indirekte er blevet berørt af en af de største reformer af den danske offentlige sektor nogensinde.

Hvordan er det gået med driften af hospitaler? Har reformen hjulpet på arbejdsløshed? Er det sket ændringer på det de sociale områder? Har du oplevet fordele eller ulempet ved stordriftsfordelene - og hvad med det nære demokrati?

Har du som borger haft positive eller negative oplevelser de sidste 10 år i forbindelse med reformen, så send gerne et par linjer til os med dine oplevelser og erfaringer på:

[email protected]

Og vedhæft gerne et vellignede foto.

Vi lover, at vi lytter - og at andre lytter med.

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00