Mette Bock vil sætte fokus på dansk medieindhold

PUBLIC SERVICE: I en moderne medievirkelighed er tempoet højt og konkurrencen stor. Med det nye projekt ”Antennerne Ude” opfordres danskerne til at give politikerne gode råd frem mod det nye medieforlig.

Foto: Toke Kristiansen/Altinget
Simon Friis Date

Kulturminister Mette Bock (LA) lancerer i dag en ny hjemmeside, hvor danskerne opfordres til at byde ind med forslag til hvilket dansk medieindhold, de er interesseret i at se, læse eller lytte til fremover. Netop det danske indhold får stor konkurrence fra udenlandske medier og er derfor i fokus:

”Jeg vil gerne have en åben, offentlig samtale om fremtidens danske medieindhold. I vores medievirkelighed går alting rasende stærkt. Forskellen i mediebrug generationerne imellem har aldrig været større, og udenlandske medier som Facebook, YouTube og Netflix tager både opmærksomhed og ressourcer fra det danske indhold,” siger Mette Bock til ministeriets hjemmeside.

www.antennerneude.dk opfordres besøgende til at udfylde et kort spørgeskema og give deres input til forhandlingerne om et nyt medieforlig efter nytår. Der er også mulighed for at deltage i debatten via sociale medier og på Facebook-siden af samme navn.

Læs pressemeddelelsen her.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Mette Bock

Sognepræst, Horsens Provsti, tv-vært, Dk4, fhv. kultur- og kirkeminister og MF (LA)
cand.phil. i filosofi (Odense Uni. 1982), cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 1986)

0:000:00