Ny leder af Det Danske Kulturinstitut i Bruxelles

KORT NYT: Else Christensen-Redzepovic tiltræder pr. 1. maj 2014 som leder af Det Danske Kulturinstitut i Bruxelles, hvor hun afløser Klaus Bondam.
Fakta

Om Else Christensen-Redzepovic

Else Christensen-Redzepovic, 55 år, er gift og har to voksne børn. 

Ph.D. stud. med forskningsområde ’Sustainable development in periphery regions’.

International profil med mange års erfaring i programledelse blandt andet i Australien, Kina, Holland og i Bosnien.

Else Christensen-Redzepovic bliver ny leder af Det Danske Kulturinstitut i Bruxelles, skriver instituttet i en pressemeddelelse. Else er leder af Sønderborgs kulturhovedstadskandidatur 2017 og har tidligere været rådgiver for en række internationale kulturinstitutioner. 

Kulturinstituttet i Bruxelles vil styrke indsatsen for at danske kulturaktører kommer med i de samarbejder, der giver øget adgang til de finansieringsmuligheder, som EU-systemet rummer.

”Kulturinstituttet går nu ind i en ny epoke med et mere operativt fokus på de mange EU-muligheder, der bl.a. findes i ”Creative Europe”, men også i mange andre EU-pengekasser,” siger generalsekretær Michael Metz-Mørch.

Else Christensen-Redzepovic ser frem til jobbet som leder af Det Danske Kulturinstitut.

”Jeg glæder mig til at hjælpe danske kulturaktører og institutioner til at forstå og bruge alle de muligheder, der ligger i EU, samt til at medvirke til at skabe de ideer og partnerskaber, der er nødvendige for at opnå EU-finansiering,” siger Else Christensen-Redzepovic i pressemeddelelsen.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00