Pape: Nu vil vi se fremad

AFGANG: Konservative tager Eva Kjer Hansens beslutning om at trække sig til efterretning. Nu vil vi se fremad, lyder det fra partileder Søren Pape Poulsen.

Foto: Rasmus Flindt Pedersen/Altinget
Hjalte T. H. Kragesteen

Nu skal vi videre.

Sådan lyder det fra Konservatives formand Søren Pape Poulsen, efter at Eva Kjer Hansen (V) trak sig som miljø- og fødevareminister lørdag formiddag.

"Tirsdag aften i denne uge meddelte vi, at vi ikke længere havde tillid til miljø- og fødevareministeren, da ministeren ikke har givet offentligheden et retvisende billede af konsekvenserne af landbrugspakken," skriver Søren Pape Poulsen på Facebook.

Han fortsætter:

"I dag kan vi konstatere, at hun har valgt at trække sig. Den beslutning tager vi til efterretning. Som vi hele tiden har sagt, så støtter vi fuldt ud op om statsministeren og Venstre-regeringen, og nu vil vi se fremad."

Konservative har siden tirsdag fastholdt, at man ikke har tillid til miljøministeren, og at det ikke er muligt at ændre på den holdning.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) har afvist at fyre Eva Kjer Hansen, og han har arbejdet på at finde en løsning med Konservative og de øvrige blå partier.

Lørdag morgen meddelte Eva Kjer Hansen, at hun trækker sig som miljø- og fødevareminister.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Søren Pape Poulsen

Partiformand (K) & MF, fhv. justitsminister og borgmester, Viborg
kontorassistent-lære ved Grundfos, lærerstudier (Ribe Statsseminarium 1993-94), speditør (Grundfos 1992)

0:000:00