Om  
Claus Damgaard

Struer mister kommunaldirektør

Claus Damgaard vil forlade Struer Kommune og stillingen som kommunaldirektør her, som han har varetaget de sidste otte år. Ved årsskiftet skal arvtageren være kørt i stilling, så han kan takke af i god ro og orden.

Line Jenvall

Næste år skal Struer Kommune have ny kommunaldirektør.

Det står klart, efter at den nuværende mand på posten, Claus Damgaard, ifølge en pressemeddelelse har meddelt Struer byråds økonomi- og arbejdsmarkedsudvalg, at han ikke ønsker sin ansættelse forlænget, når kontrakten udløber den 31. december i år. 

Claus Damgaard har været kommunaldirektør i Struer siden 2008 og kommer dermed til at have siddet i stolen i otte og et halvt år til den tid.

"Jeg vil se tilbage på en lykkelig tid med et fantastisk godt samarbejde med dedikerede og engagerede ledere og medarbejdere, der vil kommunen og dens borgere. Det samme har jeg også oplevet hos politikerne i kommunen trods svære beslutninger med løbende tilpasninger og omstillinger," siger den nu afgående kommunaldirektør i pressemeddelelsen.

Timingen er nøje tilrettelagt, så en ny kommunaldirektør med et år til næste byrådsperiode og i samarbejde med et erfarent byråd har god tid til at komme ind i opgaverne. Og så har Claus Damgaard på den anden side mulighed for at spejde efter nye udfordringer.

Formand for Økonomi- og Arbejdsmarkedsudvalget borgmester Mads Jakobsen (V) takker ham for hans indsats med ordene:

"Claus har ydet en stor og loyal indsats for Struer Kommune de sidste godt otte år, og jeg ser frem til at samarbejde med ham resten af året. Jeg vil især takke ham for at være driver for vores turisme via Enjoy Limfjorden og dannelsen af Business Park Struer. Til sin efterfølger overlader han en veldrevet kommune med styr på budgetterne og en solid kassebeholdning," siger Mads Jakobsen i pressemeddelelsen. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Claus Damgaard

Projektleder og underviser, Tietgenskolen
lærer (Holbæk Seminarium), MPM (SDU 2006)

0:000:00