Tidligere S-spindoktor starter kommunikationsbureau

NAVNE: Morten Bødskovs tidligere særlige rådgiver Peter Goll starter sin egen rådgivningsvirksomhed. Samtidig vender han tilbage som politisk kommentator.

Foto: Pressefoto
Cecilie Gormsen

Tidligere politisk rådgiver, kommentator og bureau-partner Peter Goll har sagt sit job i Falck op for at finde nye græsgange. Eller nye gamle græsgange bør man måske sige.

For Peter Goll vender nemlig tilbage til kommunikationsverdenen og starter sin egen rådgivningsvirksomhed Goll Impact.

Peter Goll var særlig rådgiver for Morten Bødskov (S), da han var justitsminister, ligesom Goll også var rådgiver for Holger K. Nielsen, da han var partiformand i SF.

Læs også: Pape henter Politiken-journalist som særlig rådgiver

Mere end 20 års erfaring
Den nye virksomhed lanceres officielt torsdag som en enmandsvirksomhed, men Peter Goll fortæller, at han har planer om hurtigt at udbygge selskabet.

“What you see – is what you get. Jeg tilbyder med Goll Impact mig selv og den erfaring, netværk og professionalisme, jeg er kendt for. Min plan er hurtigt at opbygge et sekretariat med nogle tunge specialiserede kompetencer – men jeg kommer selv til at stå i spidsen for alle leverancer,” siger Peter Goll i en pressemeddelelse.

Læs også: Toppolitikere mister spindoktorer

Peter Goll har mere end 20 års erfaring, hvor han udover job som rådgiver for politikere også har været administrerende direktør, nordisk kundedirektør og ledende partner i kommunikationshuset Geelmuyden Kiese. I samme periode sås Peter Goll også som politisk kommentator i diverse medier.

Fokus på ledelse og salg
Peter Goll kommer fra en stilling som direktør og leder i Falck. Hans nye virksomhed vil koncentrere sig om en række klassiske kommunikationsydelser som strategisk kommunikationsrådgivning, Public Affairs, kriserådgivning og foredrag. Samtidig vil Peter Goll også fokusere på ledelse og salgs- og virksomhedsstrategier.

Læs også: Her er regeringens spin-hold

”Jeg har i en håndfuld år beskæftiget mig indgående med ledelse, salg og forretningsudvikling. Den erfaring tager jeg med mig til et marked, som jeg mener har brug for et blik, der rækker ud over kommunikationsfagets typiske grænser,” siger Peter Goll og fortsætter:

”Efter at have arbejdet internationalt med et erhvervsmæssigt fokus de seneste år, har mit syn på dansk politik fået et lidt ændret perspektiv. Med det afsæt glæder jeg mig til at følge og kommentere på de danske politiske debatter igen,” siger Peter Goll.

Peter Goll fortæller, at han i løbet af 2017 har planer om at starte yderligere et par virksomheder med en række partnere og investorer.

Dokumentation

Blå bog: Peter Goll
Født 11. september 1974, Hjørring

Uddannelse
Bachelor Statskundskab på Københavns Universitet
Diplom i ledelse af professionelle servicevirksomheder fra Harvard Business School

Karriere
2016 – 2017 Senior Vice President Falck Emergency
2014 – 2016 Direktør for borgervendte ydelser, Falck Healthcare
2013 – 2014 Nordisk kundedirektør, Geelmuyden Kiese
2012 – 2013 Særlig rådgiver for justitsminister Morten Bødskov (S)
2002 – 2012 Geelmuyden Kiese: Blandt andet som adm. direktør fra 2004-2010
2000 – 2002 Pressesekretær i SF og særlig rådgiver for partiformand Holger K. Nielsen

Anden erfaring
2005 – 2014 Politisk kommentator i forskellige medier
2002 – 2004 Medlem af SF’s Forretningsudvalg (meldte sig ud af SF i 2004)
1998 – 2000 Landsformand for SF’s Ungdom


Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Peter Goll

Adm. direktør, Substantia
lederkursus (Harvard Business School 2006), ba.scient.pol. (Københavns Uni.)

0:000:00