Tidligere spindoktor er presseansvarlig i Nye Borgerlige

PRESSE: Nye Borgerlige har ansat tidligere særlig rådgiver og pressechef for LA, Lars Kaaber, til at være ansvarlig for pressehåndteringen i det nye parti.

Pernille Vermund og Peter Seier Christensen har fået pressehjælp af Lars Kaaber siden partiets start.
Pernille Vermund og Peter Seier Christensen har fået pressehjælp af Lars Kaaber siden partiets start.Foto: Ólafur Steinar Gestsson/Scanpix
Frederik Tillitz

Spydspidsen for Nye Borgerliges pressehåndtering er tidligere særlig rådgiver og pressechef Lars Kaaber.

”Jeg har personligt engageret mig i partiet, fordi jeg synes, der er behov for et parti lige præcis dér i dansk politik,” siger han.

Han har været presseansvarlig for det nye parti siden dag to, hvor han selv tog kontakt til formand Pernille Vermund.

"Det var helt naturligt for mig at ringe til hende og sige: Ved du hvad Pernille, hvis du har brug for hjælp, så vil jeg meget gerne lægge så meget tid og kræfter i, som du skal bruge.”

Hvad Danmark har brug for
Lars Kaaber var tidligere ansat som pressechef for LA, da det hed Ny Alliance og var med til transformationen af det kriseramte parti til Liberal Alliance. Han har sidst været vikarierende pressechef i LA under valget til Europa-parlamentet i 2014.

Lars Kaaber har også været særlig rådgiver for tidligere familie- og forbrugerminister Carina Christensen (K), og journalistisk leder i Konservative. Han mener, at der i længere tid har været brug for et parti, der forener stram udlændingepolitik med en klassisk borgerlig, økonomisk politik.

”Hverken hos Konservative eller LA kunne jeg overtale ledelsen til at se det her. Så kommer Pernille Vermund og siger, at det er lige præcis det, hun vil, og så står jeg på,” siger han og forsætter:

”Det er det jeg mener, der skal til for at bringe Danmark fremad.

Ifølge Lars Kaaber har han lovet Pernille Vermund at hjælpe partiet godt på vej, så længe det er nødvendigt.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion










0:000:00