Tidligere spindoktor får politisk samtale-program på News

NAVNE: TV 2 News' studievært, Søren Lippert, der er tidligere spindoktor for Nick Hækkerup (S) i Thorning-regeringen, skal sætte gang i den politiske samtale med et nyt program på TV 2 News.

Foto: TV 2
Line Jenvall

TV 2 News lancerer et nyt politisk magasin på den anden siden af sommeren, og det bliver Søren Lippert, der skal fylde i billedet som vært.

Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Lippert har tidligere været spindoktor for daværende sundhedsminister Nick Hækkerup (S), men siden regeringsskiftet har han været studievært på TV 2 News.

Nu skal han til at byde magthavere i og uden for politik velkommen i studiet til reelle samtaler i det nye program. Ambitionen er at sætte en ny scene for den politiske debat, hvor en oplyst og interessant samtale skal bringe seerne tættere på politikerne og deres visioner og dermed gøre seerne klogere på den aktuelle, politiske substans.

"Den politiske samtale er blevet forudsigelig, gennemsyret af oneliners og med for lidt plads til substans og visioner. Det har ført til lede over for både politikere og medier, og derfor er det vores opgave at give den vigtige politiske samtale nyt liv," forklarer TV 2 News' chefredaktør, Mette Østergaard, i pressemeddelsen.

Før sin stilling som særlig rådgiver var Søren Lippert presserådgiver hos Socialdemokraterne, og han har også haft lignende funktioner i Danske Invest og hos Geelmuyden Kiese. Inden da arbejdede han som reporter på TV Avisen og har også været vært på DR's P1 Debat. Han er uddannet journalist og var for år tilbage aktiv i kommunalpolitik for Socialdemokraterne i Frederikssund.

Det nye politiske magasin skal være med til at skærpe TV 2 News' fokus på netop nyheder. Den nye linje betyder desuden, at seerne efter sommerferien ikke længere kan tænde for programmerne Kulturen på NEWS, Udenfor Borgen og Ellemann|Lykketoft, der bliver sløjfet ved samme lejlighed.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00