TV: LA-baglandet har forståelse for manglende resultater

INTERVIEW: Landsformand Leif Mikkelsen (LA) mener, at Liberal Alliances bagland har forståelse for, at partiet ikke bare kan trumfe liberale principper igennem i Folketinget. Derfor er stemningen god i partiet, vurderer Mikkelsen. Se interviewet her.

Selvom Uber har måttet lukke sin app i Danmark som følge af den nye taxalovgivning, og selvom topskatten ikke er blevet sænket, så forventer landsformanden for Liberal Alliance, Leif Mikkelsen, ikke, at baglandet vil brokke sig over partiets handlinger i regeringen.

Det siger han i et interview forud for partiets landsmøde i weekenden, der bliver afholdt lørdag i Aalborg.

"Der kan sagtens være nogen, der ærgrer sig over det. At det havde været godt for Danmark, hvis det blev gennemført. Men det er vi sådan set enige med dem i. Det er der ingen divergens i," siger Leif Mikkelsen.

"Vores bagland forstår godt, at det kræver hårdt arbejde, hvis man skal have resultater," siger han.

Som Landsformand ligger det organisatoriske ansvar for partiet også hos hos Leif Mikkelsen.

Liberal Alliance forsøgte sig i en periode med at organisere sig efter forbilledet hos det private erhvervsliv med en direktør i partiet. Men det var ikke en succes lyder meldingen fra Landsformanden. 

"Det lyder så fint at målrette og strømline organisationen, og så kunne man måske bruge de principper fra det private erhvevsliv. Jeg troede personligt ikke på, at det ville virke, og man kan også konstatere, at det ikke er så fremherskende i dag," siger Leif Mikkelsen.

Se hele interviewet ovenfor.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Leif Mikkelsen

Fhv. landsformand (LA), fhv. MF (V og LA), gruppeformand & medlem af Folketingets Præsidium
landmand (Asmildkloster Landbrugsskole 1973)

0:000:00