Vraget departementschef rykker til Integrationsministeriet

NAVNE: Claes Nilas, der var departementschef i det nedlagte ministerium for By, Bolig og Landdistrikter, får nyt job i Integrationsministeriet.

Foto: Altinget
Anders Jerking

Det er ikke kun blandt ministrene, at det er rokade-tid.

Regeringsdannelsen betød, at Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter blev nedlagt. Og dermed forsvandt departementschef Claes Nilas' stilling. Men nu oplyser Nilas, at han flytter med til det nyoprettede Integrationsministerium, der også overtager mange af opgaverne fra hans tidligere ministerium.

”I første omgang bruger jeg al tid på at få fordelt Ministeriet for By-, Bolig- og Landdistrikters ressortområder og medarbejdere på en god måde til de ministerier, der skal overtage opgaverne. Der er hel masse logistik og detaljeringsarbejde heri, som jeg regner med at bruge den kommende tid på,” skriver Claes Nilas til Altinget. Han fortsætter:

”Herefter er det aftalt, at jeg indgår i det nye Integrationsministeriums organisation efter nærmere aftale med departementschef Uffe Toudal.”

Claes Nilas har været departementschef i Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter siden dets oprettelse i 2011. Forinden var han departementschef i det tidligere Integrationsministerium, hvor han var involveret i den såkaldte statsløse-sag.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Claes Nilas

Direktør, Hjemrejsestyrelsen
cand.jur. (Københavns Uni. 1980)

0:000:00