Alle partier holder sig til i lejelovsforhandling

LEJELOV: Alle Folketingets partier er stadig med i forhandlingerne om en ny lejelov, som nu går ind i den afgørende fase.
Carsten Hansen (S) har stadig muligheden for at finde flertal for moderniseringen af lejeloven både til højre og venstre i Folketingssalen.
Carsten Hansen (S) har stadig muligheden for at finde flertal for moderniseringen af lejeloven både til højre og venstre i Folketingssalen.Foto: MBBL
Mads Bang
Boligminister Carsten Hansen (S) har stadig mulighed for at lande en bred aftale om modernisering af lejeloven. I hvert fald er alle partier stadig med i forhandlingerne efter onsdagens første politiske forhandlingsmøde.

På onsdagens møde præsenterede de enkelte partier deres krav og forslag, og ifølge Altinget.dks oplysninger var der ikke nogen partier, der stillede med ultimative eller helt uforenelige krav.

Det betyder, at ministeren stadig har et stort politisk manøvrerum, når forhandlingerne i de næste uger går fra tekniske diskussioner til reelle politiske forhandlinger.

Istandsættelse og indeks splitter
Partierne deler sig ifølge Altinget.dks oplysninger i en rød og blå blok, hvor SF og Enhedslisten står sammen om en kritisk tilgang til den indeksprisregulering, som Carsten Hansen lægger op til.

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00