Brian Mikkelsen positiv over for containerboliger

BOLIG: Erhvervs- og vækstminister Brian Mikkelsen er positivt stemt over for midlertidige studieboliger. En afklaring om detaljerne, om de midlertidige boliger ventes i januar.

Det er blandt andet i København, der har været et ønske om at kunne bygge studieboliger i containere i mere end tre år, da det ellers kan blive for dyrt at etablere de midlertidige boliger.<br>
Det er blandt andet i København, der har været et ønske om at kunne bygge studieboliger i containere i mere end tre år, da det ellers kan blive for dyrt at etablere de midlertidige boliger.
Foto: Torben Eskerod/Cph Containers
Mads Bang

Efter den nye regering trådte til, har erhvervs- og vækstminister Brian Mikkelsen overtaget ansvaret for at den endelige vedtagelse af planlovsaftalen fra 2016.

Det har fået Dansk Folkepartis boligordfører Merete Dea Larsen til at spørge ministeren til udsigterne for, hvornår planloven forhandles endeligt på plads. Og det kommer ifølge et svar fra Brian Mikkelsen til Folketinget til at ske i løbet af januar.

Merete Dea Larsen spørger desuden ind til, om ministeren har i sinde at følge den opfordring, der kom fra de politiske partier i efteråret om at udvide den tidsperiode, hvor det er muligt at etablere midlertidige boliger i containere fra tre til ti år.

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00