Nøgleaktører vil bidrage til andels-arbejdsgruppe

VÆRDI: To af nøgleaktørerne er ikke med i arbejdsgruppe om andelsboliger. Begge vil gerne bidrage til arbejdet, lyder det i fælles brev til erhvervsminister Brian Mikkelsen (K).

Erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) vil allerede inden udgangen af maj have en række anbefalinger fra en arbejdsgruppe, som skal se på reglerne for administration og stiftelse af andelsboligforeninger.<br>
Erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) vil allerede inden udgangen af maj have en række anbefalinger fra en arbejdsgruppe, som skal se på reglerne for administration og stiftelse af andelsboligforeninger.
Foto: PR-foto/Erhvervsministeriet
Mads Bang

Vores ejendomsadministratorer oplever, at værdiansættelserne af andelsboligejendomme kan svinge temmelig meget.

Morten Marott Larsen
Cheføkonom, Ejendomsforeningen Danmark

Da erhvevs- og vækstminister Brian Mikkelsen (K) for nylig nedsatte en arbejdsgruppe, der skal se på reglerne for administration af landets andelsboligforeninger, valgte han en smal arbejdsgruppe, der ud over ministeriets embedsfolk tæller to organisationer.

Arbejdsgruppen, som ifølge Altingets oplysninger også skal se på værdisætningen af andelsboliger gennem valuarer, består af folk fra ministeriet, Andelsboligforeningernes Fællessekretariat (ABF) og Dansk Finans.

Inden udgangen af maj skal arbejdsgruppen "komme med anbefalinger til eventuelle yderligere krav ved stiftelse af andelsboligforeninger samt til den eksterne rådgivning af andelsboligforeninger".

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00