Venstre vil lave kort boligaftale

BOLIGAFTALE: Boligminister Carsten Hansen (S) bliver mødt med en række forskellige krav fra oppositionen i forhandlingerne om de almene boliger. Venstre kritiserer ambitionsniveauet og lægger op til kun at indgå en toårig aftale.

Louise Schack Elholm vil helst indgå en kort aftale om de almene boliger. Hun mener, at boligministerens udspil er for tyndt til at bære en fireårig aftale. <br>
Louise Schack Elholm vil helst indgå en kort aftale om de almene boliger. Hun mener, at boligministerens udspil er for tyndt til at bære en fireårig aftale.
Foto: Pressefoto
Mads Bang

Det er et relativt tyndt oplæg. Jeg synes ikke, der er nogen større initiativer, og der er heller ikke nogen visioner.

Louise Schack Elholm (V)
Boligordfører

For få visioner og for lidt nytænkning, lyder kritikken af boligminister Carsten Hansens (S) udspil fra Venstres boligordfører, Louise Schack Elholm.

Forhandlingerne om en ny politisk aftale for de almene boliger er så småt ved at komme i omdrejninger. Ordførerne mødtes to gange i sidste uge, og der er planlagt en række møder de kommende dage.

Og det store oppositionsparti Venstre er altså ikke synderligt imponeret over det udspil, som ministeren har præsenteret.

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00