Altinget | By & Bolig starter ny stafet

BYUDVIKLING: Hvordan kan almene boliger udvikle fremtidens byer? Altinget | By & Bolig lancerer en debatstafet, som sætter fokus på krydsfeltet mellem den almene boligsektor og udviklingen af de danske byer.
Tidligere direktør i Boligselskabernes Landsforening, Gert Nielsen, er første debattør i Altinget | By & Boligs debatstafet om almene boliger og byudvikling.
Tidligere direktør i Boligselskabernes Landsforening, Gert Nielsen, er første debattør i Altinget | By & Boligs debatstafet om almene boliger og byudvikling.Foto: bl.dk
Susie LundMads Bang
Fakta
Bland dig
Vil du også deltage i debatten på Altinget | By & Bolig? Så send dit indspark til [email protected]


Milliarder af kroner sprøjter for tiden ud i renoveringer i det almene byggeri, og boligminister Carsten Hansen (S) skruer på alle de håndtag, han kan finde, for at få byggeri og renoveringer i den almene sektor i gang.

Ministeren lægger ikke skjul på målet: Det kan næsten ikke gå hurtigt nok med at skabe arbejdspladser og udvikling.

Altinget | By & Bolig har valgt at sætte fokus på, hvordan de almene midler bruges bedst i samspil med de visioner, der er for fremtidens byer.

Vi har bedt den tidligere direktør i Boligselskabernes Landsforening Gert Nielsen om at tage ordet først, da han kender både højdedrag og dalstrøg i det boligpolitiske landskab fra en lang karriere på området.

Gert Nielsen peger i sit indlæg på, at de rige koncentreres mere og mere i særlige eksklusive boligområder. De fattige og svage koncentreres mere og mere i andre områder.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00