Om  
Bent Bøgsted

Bøgsted stak af fra færdselsuheld

Dansk Folkepartis arbejdsmarkedsordfører, Bent Bøgsted, bakkede lørdag sin trailer ind i en anden bil og kørte fra stedet uden at give sig til kende. Det skriver Nordjyske.

Christian Juhl Mølgaard

Lørdag formiddag påkørte MF Bent Bøgsted en anden bil ved Jem & Fix i Frederikshavn. Efterfølgende stak han af uden at orientere ejeren af den påkørte bil.

Det skriver Nordjyske.

En lokal politibetjent overværede imidlertid uheldet. Han så Bøgsted stige ud af bilen og besigtige skaden, inden folketingspolitikeren kørte videre.

Den påkørte bils ejer politianmeldte straks efter episoden. Politiet tog herefter kontakt til Bøgsted, der erkendte sin brøde.

"Jeg havde en helt igennem dårlig dag. Det er en stor bommert og ikke acceptabelt, hvad jeg har gjort. Alle kan have en dum dag, hvor alt går skævt, men det er ingen undskyldning. Jeg ved ikke, hvorfor, jeg gjorde det. Jeg beklager mange gange og fortryder, at jeg ikke gav mig selv til kende," siger Bent Bøgsted til Nordjyske og fortsætter:

"Vi er kun almindelige mennesker, og det er så en af de få fejl, jeg har begået i mit liv. Jeg ved ikke hvorfor. Det er en stor fejl, og jeg kan kun beklage mange gange. Det er anmeldt, også til min forsikring, og så må jeg se, om jeg får en bøde eller hvad."

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Bent Bøgsted

Fhv. MF (DD)
maskinarbejder, Aalborg Tekniske Skole 1976, oversergent (Avedøre Rekrut- og Sergentskole 1977), våbenmekaniker (Nørrejyske Artilleriregiment 1977)

0:000:00