MF'er slipper for telefonregning trods TDC-nøl

KORT NYT: Folketinget iværksætter nødplan, så politikerne slipper for private telefonregninger. Man er træt af at vente på TDC.
Rasmus Nielsen

Folketinget er nu ved at være parat med såkaldte Smartphones til de folkevalgte, så de bl.a. slipper for private telefonregninger. 

"TDC er desværre forsinket ca. ½ år med den nye mobilplatform ved navn TDC One. I stedet iværksættes nu en plan B, så vi alligevel kan rulle Smartphones ud til MF'er. Vel at mærke uden at det i overgangsperioden gør Privatregningerne større. Udrulningen starter midt i november. Ved samme lejlighed udleveres bredbåndsmodemer til de bærbare pc'er," oplyser Ole Søndergaard fra Folketingets it-afdeling.

Folketingets mobiltelefoner skulle efter de oprindelige planer nu være overflyttet til den ny platform ved navn TDC One. Det ville samtidig have medført, at de velkendte Privatregninger var forsvundet. Desværre har TDC meddelt os, at virksomheden af tekniske grunde først vil være i stand til at tage den nye mobilplatform i brug fra midten af 2009. Dermed udsættes tillige afskaffelsen af Privatregningen," konstaterer Ole Søndergaard.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00