Ugens meningsmålinger: Thulesen-Dahls indflydelse og blåt flertal

MÅLINGER: Altinget bringer de målinger, der har været bragt i den forgangne uge. I denne uge om Kristian Thulesen Dahl (DF), som vælgerne mener, har mest indflydelse i dansk politik i øjeblikket, samt om blåt flertal i nyeste måling.

43 procent af de adspurgte peger i en ny måling af Megafon for TV 2 og Politiken på, at de mener, at Kristian Thulesen-Dahl (DF) er den politiker med mest indflydelse i dansk politik i øjeblikket. 
43 procent af de adspurgte peger i en ny måling af Megafon for TV 2 og Politiken på, at de mener, at Kristian Thulesen-Dahl (DF) er den politiker med mest indflydelse i dansk politik i øjeblikket. Foto: Liselotte Sabroe/scanpix
Martin Lyngbæk Olsen

Her får du et overblik over den forgangne uges målinger.

Vælgerne: Thulesen Dahl har mest indflydelse
43 procent af vælgerne mener, at Dansk Folkepartis formand Kristian Thulesen-Dahl er den med størst indflydelse i dansk politik i øjeblikket. 17 procent svarer, at statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) har størst indflydelse, mens 12 procent mener, at det er Mette Frederiksen (S). Hele 23 procent svarer ‘ved ikke’. Det viser en ny måling af Megafon for TV 2 og Politiken.

Fremgang til blå blok hos Voxmeter
I den seneste meningsmåling af Voxmeter for Ritzau står blå blok til fremgang. Blå blok står til flertal med 50,3 procent af stemmerne mod rød bloks 49,6 procent. Socialdemokratiet er største parti med 25,7 procent. Dansk Folkeparti er næststørst med 19,3 procent, mens Venstre står til 18,4 procent.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00