Artikel

DUF-formand revser frivillig-debatten

OPRÅB: Vi er alt for optaget af at diskutere frivillighed i relation til at lukke velfærdsstatens huller, mener formand for Dansk Ungdoms Fællesråd, Kasper Sand Kjær. 

Digitalt bureau: Brug kampagnekronerne på de nøje udvalgte

DIGITAL FUNDRAISING: Organisationerne skal målrette deres budskaber mod udvalgte målgrupper af donorer, hvis de skal vinde folks tid eller høste en bid af deres indtægter, fortæller tre fyre bag et nyt kampagnebureau.

Professor dumper Deloittes rapport om frivillighed

FRIVILLIGHED: Førende forskere peger på en række mangler i rapport om lediges frivillige arbejde. Hverken Deloitte eller Beskæftigelsesministeriet ønsker at svare på kritikken.

Ny general: DUF får en synlig leder i mig

TILTRÅDT: Morten E.G. Jørgensen har ambitioner om at gøre ungdommens paraplyorganisation til en stærk demokratisk aktør – indadtil og udadtil. Startskuddet lød i går, hvor den nye generalsekretær havde første arbejdsdag.

Undersøgelse: Danske ngo'er sakker bagud digitalt

BUNDSKRABER: Danske hjælpeorganisationer lander på en digital sidsteplads i sammenligning med de finske, norske og svenske, viser en ny undersøgelse. Folkekirkens Nødhjælp bliver dog rost for sit online læringslaboratorium.