Artikel

Ny DN-direktør: Jeg er ikke typen, der spiller med musklerne

PORTRÆTINTERVIEW: Søren Bojer Nielsen vil ikke markere sin tiltrædelse med drastiske ændringer af Naturfredningsforeningen. Den stil kalder han en falliterklæring. Han giver her sit syn på ledelse og foreningens største udfordringer.

Rødt kort til omstridt børnekræftforening

FARVEL: Brancheforening har ekskluderet Familier med kræftramte børn, fordi organisationen har handlet i strid med god indsamlingsskik. Børnekræftforeningen kalder beslutningen forhastet.

Gøgl og gak i fællesskabets tjeneste

ÅRSBERETNING: Ildsjæle og frivillige fik hovedrollen, da Tuborgfondet satte strøm til årets opgørelse over donationer og investeringer ved et live-arrangement på Vega i København. 

Epilog: »Vi har jo kun ét liv«

INTERVIEW: Hvad får en ganske almindelig erhvervsmand til at sætte sig selv og sine egne penge på spil i et udviklingsprojekt i et af verdens farligste lande? Et løfte til en døende mand har spillet en afgørende rolle for Claus Bindslevs livsvalg. Her er sidste kapitel i serien 'De Ukuelige'. 

Kapitel 5: Kølige vinde fra Asiatisk Plads

KNASTER: Danske udviklingsministre har i årevis talt for at få mere fokus på erhverv i udviklingsbistanden. Alligevel har Fair Fishing aldrig fået en offentlig krone til at opbygge et fiskerierhverv i Somalia. Hvorfor? Her er kapitel 5 i serien ”De Ukuelige”.

Kapitel 4: Mission impossible?

NYE TIDER: Med 22 millioner kroner fra EU i lommen skal Fair Fishing udvide sine aktiviteter i Somalia. Foreningen skal nu operere i det langt mindre sikre Puntland og bide skeer med EU’s bureaukrati. Er bevillingen en velsignelse eller en forbandelse? Her er kapitel 4 i serien "De Ukuelige".