Jonas Lindholm og Jim Stjerne Hansen indtræder i Ombolds bestyrelse

NAVNE: Ombold har føjet to nye medlemmer til bestyrelsen i form af generalsekretær for Red Barnet Jonas Keiding Lindholm og nuværende konsulent hos FIFA Jim Stjerne Hansen. 

Ombold er en nonprofit organisation, der har udviklet et fodboldkoncept, som målretter sig specifikt til samfundsgrupper, der ikke naturligt vælger at opsøge almindelige idrætsforeninger.
Ombold er en nonprofit organisation, der har udviklet et fodboldkoncept, som målretter sig specifikt til samfundsgrupper, der ikke naturligt vælger at opsøge almindelige idrætsforeninger.Foto: Colourbox.com
Kristian Tolbøll

Bestyrelsen hos Ombold har fået to nye medlemmer, der således udvider bestyrelsen til at tælle syv medlemmer. Den tidligere generalsekretær hos DBU Jim Stjerne Hansen og generalsekretær for Red Barnet Jonas Keiding Lindholm er udpeget som Ombolds seneste bestyrelsesmedlemmer. 

Det skriver Ombold.dk på Twitter

Ombold er en Nonprofit organisation, der har eksisteret siden 2003. Ombold har udviklet et fodboldkoncept, som målretter sig specifikt til samfundsgrupper, der ikke naturligt vælger at opsøge almindelige idrætsforeninger.

0:000:00