Købmandsfond støtter lokale foreninger med 10 millioner kroner

BYTTEPENGE: Med en særlig pulje giver KFI Erhvervsdrivende Fond frie købmænd mulighed for at støtte det lokalsamfund, de er en del af. Det er der både samfundsmæssige og kommercielle interesser i, siger fonden. 

Frie købmænd kan søge op til 40.000 kroner hos KFI Erhvervsdrivende Fond til at støtte en trængt forening i lokalområdet
Frie købmænd kan søge op til 40.000 kroner hos KFI Erhvervsdrivende Fond til at støtte en trængt forening i lokalområdetFoto: Simon Skipper/Ritzau Scanpix
Carsten Terp Beck-Nilsson

Normalt er det brød, mælk og ost, man henter hos sin lokale købmand. Men nu kan lokale foreninger også hente op til 40.000 kroner.

Købmandsfonden KFI Erhvervsdrivende Fond har bevilget 10 millioner kroner, som frie købmænd kan søge om at få del i, hvis de ønsker at støtte lokale sportsklubber og foreninger, der er tvunget i knæ som følge af Covid-19.

”Købmændene har en enorm interesse i, at det går godt i lokalsamfundet. Og det har foreningerne også. Vores rolle som fond er jo at støtte den frie sektor. Og vi synes, det er helt naturligt at give de enkelte købmænd en mulighed for at støtte det lokalsamfund, de er så afhængige af, siger uddelingschef i KFI Erhvervsdrivende Fond Marie Scott Poulsen.

Altinget logoCivilsamfund
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget civilsamfund kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00