Debat

Fokus på Nordens største velfærdsteknologiske projekt

DEBAT: Et nyt hold af debattører vil i den kommende tid sætte fokus på Nordens største velfærdsteknologiske projekt, Patient@home. Mød panelet her.

Et nyt hold af debattører vil i den kommende tid sætte fokus på Nordens største velfærdsteknologiske projekt, Patient@home. 
Et nyt hold af debattører vil i den kommende tid sætte fokus på Nordens største velfærdsteknologiske projekt, Patient@home. Foto: Colourbox
Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning. Alle indlæg hos Altinget skal overholde de presseetiske regler.

Nordens største velfærdsteknologiske projekt, Patient@home, har gjort status efter tre års arbejde.

Projektet er et samarbejde mellem en række offentlige og private aktører, som med et budget på 190 millioner kroner har afsat seks år til at teste over 70 forskellige løsninger, der skal sikre bedre og hurtigere rehabilitering samt indlæggelser og pleje af patienter i egne hjem.

I takt med, at forskningsaktiviteterne afsluttes, vil fokus i sidste halvdel af projektet være rettet mod, hvordan virksomhederne bruger og aktiverer den nye viden og forskning, som er udviklet i de første tre år.

Altinget har benyttet anledningen og har spurgt en række af personerne bag de mange projektløsninger: Hvilke projekter rummer størst potentiale, og hvad viser resultaterne indtil videre?

Mød panelet her.

Uffe Kock Wiil
Uffe Kock Wiil er medlem af direktionen i Patient@home og professor ved Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet, SDU. Han er uddannet computeringeniør og har en ph.d i computervidenskab fra Aalborg Universitet.

Tobias Theodorus Perquin
Tobias Perquin er konsulent hos Teknologisk Institut, Center for Velfærds- og Interaktionsteknologi, og har arbejdet med produktudvikling og innovationsskabelse inden for velfærdsteknologi siden 2012. Han er uddannet designingeniør fra Syddansk Universitet.

Anders Lyck Fogh-Schultz
Anders Lyck Fogh-Schultz er konsulent ved Center for Velfærds- og Interaktionsteknologi ved Teknologisk Institut. Han er arbejdspakkeleder for internationalisering i Patient@home samt netværksleder for CareNet, Nationalt netværk for Velfærdsteknologi. Desuden er han Teknologisk Instituts projektleder på Innovationsnetværket for Sundhed og Velfærdsteknologi (ISV). Anders Lyck Fogh-Schultz er cand.mag. i virksomhedskommunikation fra SDU.

Søren Møller Parmar-Sielemann
Søren Møller Parmar-Sielemann er seniorkonsulent ved Welfare Tech. Han er uddannet civilingeniør i medicinsk teknologi og klinisk ingeniør i sundhedsvæsenet og kommer fra et job som medicoingeniør i Medicoteknik i Region Syddanmark

Pernille Ravn Jakobsen og Benjamin Suhr
Pernille Ravn Jakobsen er lektor og ph.d.-studerende ved Center for Innovativ Medicinsk Teknologi, Odense Universitetshospital. Hun er uddannet cand.scient.san.publ. med speciale i sundhedsfremme og forebyggelse. Bejnamin Suhr er Business Development Manager i Mobile Fitness.

Henrik Lindholm
Henrik Lindholm er CSO og Strategic Business Manager ved MV-Nordic.

Niels Ejskjær
Niels Ejskjær er læge ved Region Hovedstaden. Han er uddannet fra Aarhus Universitet og har en ph.d fra King's College i London og Aarhus Universitet.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00