Genlæs debat om velfærdsteknologi i Nordamerika

DEBAT: Et debatpanel har i en måned sat fokus på velfærdsteknologi i Nordamerika. Genlæs alle indlæggene her. 

Kristian Andersen

Danmark fremhæves ofte som et af de lande, der er kommet længst på velfærdsteknologiområdet. Blandt andet på grund af vores CPR-register, som på sundhedsområdet har åbnet op for projekter og synergier, som i andre lande ikke ville være mulige.

Men det betyder ikke, at vi ikke skal orientere os mod resten af verden. Altinget: velfærdsteknologi har derfor sat fokus på internationale erfaringer i arbejdet med velfærdsteknologi.

Det forrige debatpanel har sat fokus på velfærdsteknologi i Nordamerika. Mød panelet her, og genlæs eller læs debatindlæggene nedenfor.

Eksportrådet: USA viser interesse for skandinavisk model

DEBAT: Det danske sundhedssystem har på godt og ondt fået stor opmærksomhed i USA. Små og mellemstore danske virksomheder kan med strategiske salgsalliancer råbe de store amerikanske spillere op, skriver Anders Lindskov Jensen, Commercial Advisor i Ekportrådet.

Bragt 13. januar. Læs indlægget her.

Healthcare Denmark: Er USA klar til dansk velfærdsteknologi?

DEBAT: Barack Obamas sundhedsreform, ObamaCare, skal effektivisere det amerikanske sundhedssystem. Med den rigtige timing kan det skabe store muligheder for dansk sundhedsdata og telemedicin, skriver Hans Erik Henriksen, direktør i Healthcare Denmark.

Bragt 13. januar. Læs indlægget her

0:000:00