Om Altinget: digital velfærd

OM OS: Altinget: digital velfærd leverer nyheder, debat og baggrund om digitale tendenser og ny teknologi i sundheds- og velfærdssektoren.

Altinget: digital velfærd tilbyder læserne en dybere forståelse af det kalejdoskop af digitale forandringer, som i disse år skyller over samfundet.

Hvad betyder digitalisering, kunstig intelligens og disruption for velfærdssamfundet fremtid? Og hvordan forholder politikere, eksperter og iværksættere sig til udfordringerne?

Portalen har fokus på de politiske rammevilkår for integration af ny teknologi i sundheds- og velfærdssektoren. Emner som robotter, telemedicin og nye typer hjælpemidler er centrale i dækningen. Men derudover beskæftiger portalen sig også med de etiske og økonomiske aspekter af teknologifiseringen.

Vi følger ny lovgivning hele vejen fra fødsel til tredjebehandling i Folketinget. Desuden holder vi øje med den strøm af rapporter og evalueringer, der løbende offentliggøres på områderne.

Men ikke mindst har vi øje for den gode historie. Hvad enten det er den vigtige nyhed, den perspektiverende analyse eller den fascinerende reportage.

Udgivelser
Altinget: digital velfærd udkommer hver mandag med et overblik over den kommende uge på området. Hver tirsdag kommer et debatnyhedsbrev om aktuelle politiske og teknologiske emner, og torsdag kommer et nyhedsbrev med nyheder, baggrund og analyser.

Kontakt
Hvis du har ideer eller input til interessante historier, er du velkommen til at kontakte redaktionen:


Har du spørgsmål til abonnement, så skriv til adm@altinget.dk

Annoncer
Nichehuset
Bredgade 23
1260 København K

Tlf. 35 35 10 10
hej@nichehuset.dk
www.nichehuset.dk/altinget