Seneste artikler

Den fandens landbrugsstøtte

REPORTAGE: EU’s landbrugsstøtte er så kompliceret, at den kan være umulig at forstå, og den kræver en “fandens” masse administration, men den er så indgroet, at det kan medføre finanskrise i Jylland, hvis den afskaffes. Altinget tog til støttedebat på Christiansborg.

Kræver adgang til Altinget | Fødevarer

Uro om landbrugsfonde er ikke en nyhed

BAGGRUND: CBS-sagen har bragt fornyet fokus på landbrugets fonde. Det er dog langtfra første gang, der er virak om fondenes praksis.

Kræver adgang til Altinget | Fødevarer

Naturstyrelsen færdiggør udflytning

UDFLYTNING: De sidste udflyttede medarbejdere i Naturstyrelsen kom onsdag på plads i Randbøl. Det glæder miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen (V), der endelig kan sætte flueben ud for den ny Naturstyrelse.

Kræver adgang til Altinget | Fødevarer

Esben Lunde efter CBS-sag: Har fuld tillid til landbrugsfond

SAMRÅD: Sagen om den omstridte CBS-rapport, der er støttet af Bæredygtigt Landbrug og Promilleafgiftsfonden er “uheldig”, sagde miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen (V), da han var i samråd om sagen onsdag. Han har fortsat tillid til landbrugets fonde, understregede han.

Tidligere Løkke-rådgiver er ny chef i Landbrug & Fødevarer

TRANSFER: Landbrug & Fødevarer ansætter Christian Hüttemeier som kommunikationsdirektør. Han har tidligere været særlig rådgiver for Lars Løkke Rasmussen (V) og senest kommunikationschef i Danske Regioner.

Kræver adgang til Altinget | Fødevarer

Radikal ordfører går på barsel

NAVNE: Radikales Andreas Steenberg går tirsdag på barsel, og det udløser en mindre ordførerrokade.

Kræver adgang til Altinget | Fødevarer

Æg-branchen: Producenter kan komme i klemme ganske voldsomt

ÆG: Hvis ikke reglerne slækkes, kan det være slut med danske frilandsæg om en uge. “Der vil være et tab, som nogen skal bære,” konstaterer chef fra ægge- og fjerkræbranchen.

Kræver adgang til Altinget | Fødevarer 1