Arzrouni flytter med

NYHED: Den nye fødevareminister Eva Kjer Hansen (V) tager den liberale Christopher Arzrouni med sig som særlig rådgiver i hendes nye ministerium.
Eva Kjer Hansen tager sin særlige rådgiver Christopher Arzrouni med sig til Fødevareministeriet.
Eva Kjer Hansen tager sin særlige rådgiver Christopher Arzrouni med sig til Fødevareministeriet.
Niels Th. Dahl

Når man er liberal, så tænker man jo mere over tingene. Og jeg er helt overbevist om, at det er en god idé at tænke sit politiske ståsted igennem, når man skal være sparringspartner i forhold til ministeren.

Christopher Arzrouni
Særlig rådgiver for fødevareminister Eva Kjer Hansen (V)

En uge efter sin forflytning fra Socialministeriet har den nye fødevareminister Eva Kjer Hansen (V) nu besluttet at ansætte sin hidtidige personlige rådgiver, den 40-årige Christopher Arzrouni, i samme stilling i Fødevareministeriet.

"Jeg er meget begejstret. Jeg er ret glad for at have Eva Kjer Hansen som chef," siger Christopher Arzrouni til Altinget | Fødevarer.

Christopher Arzrouni har i flere år været kendt som en skarp debattør med et solidt ståsted i nogle af de mest liberalistiske kredse i Danmark. Han er blandt andet medstifter og bestyrelsesmedlem i den liberale tænketank Cepos, og derudover har han tidligere været redaktør på Weekendavisen og arbejdet i Dansk Industri.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00