Anmeldelse af 

Dan Jørgensen: Ny bog finder hoved og hale i madmyter

ANMELDELSE: Bogen ”Spis ordentligt” forsøger med egne ord at skære igennem støjen af løsrevne og unuancerede påstande om fødevarer. En ambitiøs målsætning, der et langt stykke hen ad vejen leveres på, skriver tidligere fødevareminister Dan Jørgensen.

Spis ordentligt kan anbefales til alle, der interesserer sig for, hvad de putter i munden – og ikke mindst hvilken betydning for verden det har, skriver Dan Jørgensen.
Spis ordentligt kan anbefales til alle, der interesserer sig for, hvad de putter i munden – og ikke mindst hvilken betydning for verden det har, skriver Dan Jørgensen.Foto: /ritzau/Sofia Busk
Fakta
Om forfatterne:

Andreas Lindqvist er uddannet journalist, har bl.a. arbejdet for Fagpressen, Grønlandsposten og i en årrække for Politiken. Her skrev han blandt andet om den danske kødproduktion.

Christian Nørgaard er journalist og mad- og køkkenhaveentusiast. Er i dag selvstændig journalist med en fortid i blandt andet Læger uden Grænser og DR. 

Kilde: Forlaget Politiken

Dan JørgensenAf Dan Jørgensen (S)
Forhenværende fødevareminister

Danmark gennemgår i disse år en madrevolution. Stadigt flere danskere er opmærksomme på implikationerne af det, de putter i munden. Hvad betyder det for dyrevelfærden, hvilken type æg jeg køber? Hvilke fødevarer er mest klimavenlige? Er det usundt at spise kød?

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00