Flertal afviser DF’s karakter-kommission

KARAKTER: Dansk Folkeparti vil have en kommission til at undersøge 7-trinsskalaen. SF, Radikale og Alternativet støtter ideen, som dog skydes ned af regeringen og Socialdemokratiet.

Regeringen og Socialdemokratiet er enige om at afvise et beslutningsforslag fra Dansk Folkeparti, som ønsker at modernisere 7-trinsskalaen.
Regeringen og Socialdemokratiet er enige om at afvise et beslutningsforslag fra Dansk Folkeparti, som ønsker at modernisere 7-trinsskalaen.Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix
Tyson W. Lyall
”En kommission skal kigge på, om 13-skalaen nu også var så dårlig, som man sagde,” siger Alex Ahrendtsen (DF).
”En kommission skal kigge på, om 13-skalaen nu også var så dårlig, som man sagde,” siger Alex Ahrendtsen (DF). Foto: Mathias Løvgreen Bojesen/Scanpix

Dansk Folkepartis forslag om en kommission, der skal komme med forslag til "modernisering af 7-trinsskalaen", dumpes af et flertal i Folketinget.

Regeringen og Socialdemokratiet er nemlig enige om at afvise beslutningsforslaget, som fremlægges i folketingssalen i næste uge.

En kommission skulle ifølge Dansk Folkepartis folkeskoleordfører, Alex Ahrendtsen, ellers forbedre en karakterskala, som ”ikke fungerer”.

Altinget logoForskning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forskning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00