Nyeste svar

Her kan du læse udvalgte svar fra regeringen til Folketinget

Lilleholt har ikke skøn over værdien af Mærsk

SVAR:

Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet foretager ikke skøn over værdien af Mærsk Olie og Gas A/S. Ministeren kan derfor ikke komme med et bud til Rune Lund (EL) på, hvor meget slagsprisen er steget siden skatteaftalen fra foråret.

Lilleholt: Telebranchen investerer for 6,7 milliarder kroner

SVAR:

Energistyrelsen har ikke specifikke tal for investeringer i fastbaseret bredbånd og mobilt bredbånd. I stedet oversender forsyningsministeren en samlet opgørelse af branchens investeringer til Lisbeth Bech Poulsen (SF).

Lilleholt opdaterer om geotermi-ordning

SVAR:

Siden 1. januar i år har det været muligt søge om optagelse i ordningen for geotermiboringer. Ekspertrådet forventes at være udpeget inden for kort tid, oplyser klima- og energiministeren i et svar til Søren Egge Rasmussen (EL).

Lilleholt fremlægger notat, der skulle lokke datacentre til Danmark

SVAR:

Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet udarbejdede i 2015 et notat, der skulle hjælpe med at tiltrække store datacentre til Danmark. Det er vedlagt et svar til Søren Egge Rasmussen (EL), der spørger ministeren til, hvilke oplysninger Facebook fik om PSO-ordningen.

Lilleholt: Der stilles ikke krav om VE til datacentre

SVAR:

De store datacentre er en del af det frie elmarked, og derfor stilles der ikke krav til, at de skal bruge vedvarende energi til driften, skriver energi- og klimaministeren i et svar til Søren Egge Rasmussen (EL).