Artikel

Pape om Europol-forhandlinger: Det bliver tæt

FORHANDLING: Justitsminister Søren Pape Poulsen (K) forsøger at overtale Europa-Parlamentet til at hjælpe Danmark med at få en særaftale om Europol. Tiden er knap, siger han.

Kræver adgang til Altinget | Justits

Internationale skygninger presser Schengen-kontorer

SCHENGEN: Stadig oftere beder europæisk politi andre EU-lande om at gennemføre hemmelig overvågning og kontrol. Manglende ressourcer i nationale Sirene-kontorer kan spænde ben for efterforskning.

Kræver adgang til Altinget | Justits

Folkeretsekspert: Levakovic-sagen var enormt skadelig

INTERVIEW: Danmark skal bruge sit formandskab i Europarådet til at fremtidssikre konventionerne, konkluderer folkeretsekspert Anders Henriksen i en analyse for Justitia. Han frygter, at sager som Levakovic-dommen underminerer opbakningen til menneskerettighedskonventionen.

Minister: Ombudsmands skattekontor skal skabe tillid til Skat

SEMINAR: Regeringen, advokater og revisorer har en lang ønskeseddel til Ombudsmandens skattekontor. Tilliden til Skat skal genopbygges, generelle problemstillinger skal analyseres, og klager behandles.

Kræver adgang til Altinget | Justits

Ingen klagesang da Nævnenes Hus slog dørene op

REPORTAGE: Der var champagne og fyldte chokolader, da Erhvervsministeriets nye styrelse fredag åbnede i Viborg. Det har været en vild rejse, lød det fra den nye direktør.

Kræver adgang til Altinget | Justits

Jens Hartig takker nej til Højesteret

NAVNE: Jens Hartig Danielsen skulle have startet som ny højesteretsdommer 1. januar. Nu takker han nej.

Kræver adgang til Altinget | Justits