Aarhus finder direktør i Svendborg

Aarhus Kommune har fundet en ny direktør for deres magistratsafdeling for børn og unge. Hans navn er Jan Præstholm, og han kommer fra en tilsvarende stilling i Svendborg Kommune.

Efter godt otte år i stillingen som børn- og ungedirektør i Svendborg Kommune rykker Jan Præstholm per 1. januar til en tilsvarende stilling i Aarhus Kommune. Det skriver Danske Kommuner.

49-årige Jan Præstholm er læreruddannet fra Herning Seminarium i 1991. Herefter var han ansat som lærer i Herning, Rudkøbing og Svendborg, inden han i 1999 blev landskonsulent hos DGI i Vingsted-centret ved Vejle. To år senere blev Jan Præstholm ansat som kultur- og fritidschef i Herning Kommune, men rykkede allerede i 2003 til Langeland, hvor han blev skoleleder på Rudkøbing Skole.

Han fik i 2004 ansættelse som børne- og kulturchef i Rudkøbing Kommune, og efter sammenlægningen af kommunerne på Langeland i 2007 fortsatte han i samme stilling i den nye kommune. Senest har han været ansat som børn- og ungedirektør i Svendborg Kommune.

0:000:00