Omstridt DF'er vil i Folketinget

Jette Lund, der har skabt røre med sit kommunale spidskandidatur i Struer, vil nu også i Folketinget for Dansk Folkeparti.

Anders Redder

Da Jette Lund i marts blev valgt som DF-spidskandidat til kommunalvalget i Holstebro, skabte det stort postyr i den lokale partiafdeling. 

Den forrige spidskandidat og byrådsmedlem i Struer, Anna Marie Brix Poulsen, der offentligt har kaldt Jette Lund for racist, meldte sig ud af partiet og trak sit kandidatur, og med hende fulgte halvdelen af partiets otte kommunale kandidater. 

Det har dog ikke afskrækket Dansk Folkepartis lokale afdeling fra at opstille Jette Lund som folketingskandidat i Vestjyllands Storkreds, skriver Folkebladet Lemvig.

"Vi har fulgt med i det, som der er blevet skrevet. Men det er ikke noget, som jeg har nogle kommentarer til," siger Richardt Graakjær Bostrup Møller, næstformand for Dansk Folkeparti i Holstebro, til Folkebladet Lemvig om den nye FT-kandidat. 

På sin Facebook-profil kalder Jette Lund det for "en stor ære og fornøjelse" at være blevet valgt som folketingskandidat i lokalkredsen. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00